Zapomniałem o tej fotce.
Instrukcję do P-64 też mam w planach zeskanować...
Gdyby logo FU pojawiło się w wątku technicznym, a nie tym o zapisach to albo bym zrezygnował albo napisał, że mi jakiekolwiek logo tam nie pasuje i tyle - bo skoro kalendarz tworzyli ludzie dla ludzi to dlaczego ma tam być logo organizacji, która w temacie kalendarza nic nie zrobiła - tłumaczenie typu zrobili wiele dla strzelców i dzięki temu możemy się cieszyć posiadaną bronią nie mają tutaj wiele wspólnego bo to tak jak pisałem - umieśćmy logo biedronki czy tesco bo przecież tyle robią dla strzelców, którzy też przecież muszą jeść, a dzięki nim mogą oni kupić tańsze jedzenie, a zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na amunicję - naciąganie teorii i tyle.
Finalnie wziąłem, ale nie taka była idea kalendarza na początku - dlatego też byłem przeciwny, aby brać fotki od jakiś sklepów, których pracownicy robią super zdjęcia sprzętu, ale żeby później nie było jakiejś reklamy i wykorzystywania pracy innych jako swojego dzieła...
Akurat grudzień i całe to zdjęcie to mi się kojarzy jak nic ze stanem wojennym - pasuje jak nic

Olejarki są też na allegro, a gdzieś miałem taką - musiałbym poszukać dokładniej.