W sumie powoli można już zacząć temat zlotu.
Wstępnie z 061 przedyskutowana jest jedna opcja, ale też w różnych rozmowach - telefonicznych czy forumowych przewinęła się druga opcja.
OPCJA NR 1.
Termin: lipiec lub sierpień - okres urlopowy (chyba, że ktoś ma w lipcopadzie)
Czas: piątek - sobota - niedziela (przyjazd, zlot, wyjazd)
Miejsce: MRU
Rodzaj zlotu: rowerowy połączony z posiadówą i różnymi atrakcjami, które szerzej opisze 061
OPCJA NR 2.
Termin: lipiec lub sierpień - okres urlopowy (chyba, że ktoś ma w lipcopadzie)
Czas: piątek - sobota - niedziela (przyjazd, zlot, wyjazd)
Miejsce: strzelnica
Rodzaj zlotu: strzelanie, pogadanki etc. - Eustachy zaproponował miejscówkę i mam nadzieję, że tutaj szerzej się wypowie
Oczywiście wszystkie opcje są do przedyskutowania i wstępnie powiem, że opcja nr 1 opiewa na zwiedzanie MRU z noclegiem pod ziemią!
Już przeprowadziłem wstępny rekonesans odnośnie kontaktu do osoby, który by nam to umożliwiła i wszystko jest do ogarnięcia - osoba mająca dużą wiedzę historyczną i wiele dni tam spędziła na miejscu, a do tego miałem przyjemność mieć ją za przewodnika po MRU - nie jakieś 3h, klepnięcie ścianki i do domu - bite 9h pod ziemią, a później jeszcze ognisko + pogadanki.
Opcja nr 2 jest równie interesująca ze względu na to, że można by sobie postrzelać z tego co mają koledzy, a kilka zabawek ludzie mają co mnie interesują.
=================================================================================================
Wstępna lista:
STRZELNICA
061
LARPAK - lipiec lub sierpień w zależności od urlopu
iRQ11
Szwajcar - maj- czerwiec- lipiec- sierpień
Eustachy - maj- czerwiec- lipiec- sierpień
Szwajcar - maj- czerwiec- lipiec- sierpień
Okruch - termin do uzgodnienia, z wyjątkiem MSPO 18
serrnik - raczej też, terminy: dostosuje się
MRU
061