Tak szybko pisząc to mój kontakt z nimi wyglądał tak:
- chcę kupić amunicję
- wpłać kasę
- wpłacam kasę i umawiam czas i miejsce dostawy
- do tej pory kontakt OK
- dzień dostawy, wychodzę wcześniej z roboty, ale na moje szczęście mam jeszcze czas i jadę do domu zamiast w umówione miejsce
- dzwonię zapytać czy nic się nie zmieniło - zero odzewu przez kilka telefonów
- w końcu dostaję info, że mają 3h obsuwy bo auto im się zepsuło już z samego rana (dzwoniłem ok. 16)!
- ok. 20 czy 21 udaje mi się z nimi skontaktować i dowiaduję się, że już wyjeżdżają - są pod Czeską granicą i za 15 minut jadą
- na pytanie to za ile będziecie - ok. 22 czy 23 z groszem
- ok. 23 odbieram telefon, że będą coś około 2 w nocy
- powiedziałem, że przed 6 rano to ja wstaję i jadę do roboty i nie mam ochoty ok. 3 w nocy wnosić skrzynek na 3 piętro zwłaszcza, że po ich część miał być kolega o 18 po nie
- stwierdzili, że mogą mi je przed 6 rano przywieźć - też mnie to nie ratuje bo nie zmieszczę tego do szafy (przyp. część miał zabrać kolega)
- następnego dnia dzwonili i pytali się czy chcę tą amunicję mimo iż mówiłem, że nie chcę
- później mieli pretensje, że to ja raz nie odebrałem od nich telefonu jak oni swój wyłączyli wcześniej na kilka godzin i nie mieli nawet zamiaru powiadomić umówionych klientów o poślizgu - nie umawiałem się pod domem, ale w miejscu, które było by dla nich wygodniejsze i dla mnie w kwestii dojazdu - na szczęście wyszedłem wcześniej z roboty i nie stałem na parkingu jak kretyn
- odpisywać do tego bezczelnie potrafili na forum, ale przelewu zwrotnego nie potrafili zrobić
- dla mnie sklep mega nierzetelny i mimo iż mają coś w dobrej cenie to od nich nic nie kupię
Do tego gość, który ze mną rozmawiał to emeryt z "firmy" - niezbyt rzetelny i ma sposób traktowania klientów godny pewnego korpusu, którego już nie ma...